OM OSS

Bakom märket VAGAVANCE står designer Malin Hansson. Malin har ett brinnande intresse för kreativitet, personlig utveckling samt hantverk och skapande.

 

Hon berättar: Idén bakom namnet VAGAVANCE kommer från franskans Våg (Vague) och Framåt (Avance). Vågen återkommer inom både surfing och i Taekwon-Do som jag utövar, men även livet går i vågor samtidigt som det för oss framåt. Vi behöver alla rörelse och vila, energi och balans, precis som motsatserna Yin och Yang.

Jag har alltid tyckt om elegant och enkel design i både smycken och kläder och uppskattar verkligen när jag hittar något jag tycker om. Så långt som jag kan minnas har jag alltid gillat alla former av träning och sport, men har aldrig hittat eleganta, men ändå sportiga smycken. När jag inte kan hitta det jag gillar börjar jag alltid fundera på om jag kan skapa det själv. De funderingarna ledde i sin tur till starten av VAGAVANCE design!


Tanken med mina smycken är att ge alla något de kan känna igen sig i samtidigt som de kan bära det för att uttrycka sin personlighet och sina intressen. Ett smycke som visar vem du är! VAGAVANCE är livstilsdesign med tydligt fokus på rörelse, energi, balans och lekfullhet!


Välkommen till VAGAVANCE värld!

Show your personality – show your passion!


VAGAVANCE © 2019